Batman (The Batman) – EXKLUZÍV magyar előzetes



Nézzétek meg nálunk elsőként a #Batman szinkronizált előzetesét! Hazai bemutató: 2022. március 3.

#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: https://hu.ign.com/
• Webshop: https://ignshop.hu
• Fb: https://www.fb.com/IGNHungary
• Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/
• Twitter: https://twitter.com/ignhungary

source

38 thoughts on “Batman (The Batman) – EXKLUZÍV magyar előzetes”

  1. Robert Pattinson:Hajdu Tibor
    Zoe Kravitz:Földes Eszter
    Paul Dano:Fehér Tibor
    Colin Farrell:Czvetkó Sándor
    John Turturro:Schnell Ádám
    Jeffrey Wright:Törköly Levente
    Andy Serkis:Fillár István
    Peter Sarsgaard:Zámbori Soma

  2. Én óriási Batman fanként, nem igazán voltam eddig kibékülve a filmekkel, a burton féle filmek gothamje tetszett, de Pl a batman visszatér-t szánalmasan gyengének tartom. Az utána következő Mindörökké Batman az én személyes kedvencem, gotham világa jó, a karakterek hűek, a batman és robin ugyanezt hozza, csak ott a dialogusok mentek félre. A sötét lovag trilogia sokak kedvence, szerintem is jó, de gotham valami hihetlen gyengén lett ábrázolva, mindhárom filmben. Az Arkham játékoknál tökéletesebben nem kapták még el a batman vibeot, de ez az uj darab, ígéretesnek tűnik

  3. Egy kérdésem van már csak, ki volt az az elmeháborodott aki kitalálta, hogy ez a színész legyen az új Batman, gondoljunk csak bele, ő vámpírnak jó, aki játsza a tinit, de nem egy sötét lovagnak, még csak a test alkata sincs meg hozzá, egyszerűen annyira rossz volt látni sötét lovagnak, hogy még a kedvem is el ment. Annyira nem illik rá, annyira kiábrándító, nem igaz, hogy nem találtak valami nagyobb darab karaktert aki vállalta volna, akiről messziről látszik, hogy tényleg egy batman alkat. Nagyon nagy csalódás eddig, hogy még a szinkron hang sincs eltalálva, se a színész.

  4. Szerintem amúgy nem maga a szinkronszinesz (Batman) hangja a baj. Úgy gondolom azért szokatlan sokunknak is, mert Batman hangjához egy sokkal "férfiassabb" szinkron hanghoz szoktunk. Igaz, azért a mostani Bruce fiatal, ezért egy más hangszínu szinkron hanghoz kell hozzaszoknunk. Melyik magyar szinkronszinesz szokta a legtöbbször adni Robert hangját? Segítsetek.

  5. Csak én találom marha viccesnek, hogy 2:09-nél a zenében valami nagyon magas hangot ütnek meg miközben Batman kiabál és olyan mint ha fejhangon sikítana? 😀 😀

  6. Annyira adnám, ha egyszer egy Batman filmnek a címét magyarul "A Denevér"-nek mondanák/fordítanák <3 (és talán a filmbeli szinkronban is Denevérként utalnának rá nem pedig Batmanként)

  7. Divat szidni a magyar szinkront, hogy milyen szarul vannak kiválasztva a szereplőkhöz a hangok, csak nincs értelme. Érdemes lenne a fikázás előtt utána nézni a dolgoknak. Az amerikai stúdiók hagyják jóvá a szinkront. Mi magyarok annyiban szólhatunk bele, hogy elküldhetjük a 3 legjobb jelöltet, akit megfelelőnek gondolunk a karakterhez, de onnantól már az amcsik döntik el, kinek a hangszínje szimpatikus az eredetihez. Mielőtt még mindenki beleáll a magyar stúdiókba. Illetve azt sem árt tudni, hogy egyre inkább fogynak a színészek a szakmából (illetve a pénz is elég szar), ezért a szinkronszínészet, ami eddig hivatáshoz volt kötve, mára már egyszerűen kitanulható szakmává vált mindenki számára, mint például egy okj-s szakácsképzés. Így előfordul, hogy a minőség rovására megy. De akinek nem tetszik nézze máshogy. Elég nagy kiváltságban vagyunk még így is, mert a legtöbb országban nincs szinkron. Kapod feliratosan, vagy eredeti nyelven, azt jónapot!

  8. A 2019es joker arthur fleckje találkozott az akkor még gyerek bruce waynnel ez alá támasztja azt a teóriát hogy joker benne lesz a filmben

  9. Miért kell annyit agyalni a szinkronon? Magyar felirat, eredeti hang, és akkor a színészek ilyen irányú munkája sem veszik kárba… 🙂 (és nem, nem vagyok szinkronellenes, de a 90-es és talán a 2000-es évek magyar szinkron aranykorához képes akármilyen mai szinkron egyszerűen sz@r… legalábbis szerintem)

  10. Szinkron ide vagy oda….
    Csak engem zavar, hogy DC fronton ismét elkezdenek építeni egy "új" story-t?
    Marvelnél felépítették az MCU-t ami tök király…
    De itt DC-nél ez a folyamatos ide oda kapkodás tragédia… de tényleg….

    ez már a 600-dik batman alternatíva amit próbálnak….
    és nem működik….

    lehet a film jó lesz…
    de ismét nulla világban tovább gondolás nélkül….

  11. Imádtam Burton Batmanét, számomra az etalon Keaton a szerepben, Pattinson szerintem jócskán túlnőtt már a Twilighton, remek színész, ez az az agresszív Batman akinek lenni kell, érzem a potenciált ebben a filmben.

  12. A sok hisztis hüly.e.gyer.ek sír a szinkron miatt, de fogadjunk, hogy angolul sem tudnak és a fagyit is késsel eszik, kolbászkarikákkal a tetején.

Comments are closed.